
Puiul cu pesmet Panko se face usor, repede si este superdelicios!
Ingrediente
1 kg ciocănele de pui
2 ouă
1 cană pesmet Panko
sare
piper
ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Cureți și speli ciocănelele de pui, le usuci cu prosoape absorbante, după care le condimentezi cu sare și piper și le dai deoparte.
Într-un castron bați ouăle, iar într-o farfurie mai adâncă sau chiar un castron pui pesmetul Panko.
Treci pulpele de pui prin ou și apoi prin pesmetul Panko. Scuturi foarte bine surplusul de pesmet și le așezi pe o tavă.
Încingi mai mult ulei într-o tigaie și prăjești ciocănelele pe ambele părți, la foc mic, până se rumenesc frumos.
Le servești calde, alături de un piure de legume sau cu sos de iaurt cu usturoi.
Mai poti pregati si Ciupercute pane. Delicioase!