Pui cu pesmet Panko

Puiul cu pesmet Panko se face usor, repede si este superdelicios!

Ingrediente

1 kg ciocănele de pui

2 ouă

1 cană pesmet Panko

sare

piper

ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cureți și speli ciocănelele de pui, le usuci cu prosoape absorbante, după care le condimentezi cu sare și piper și le dai deoparte.

Într-un castron bați ouăle, iar într-o farfurie mai adâncă sau chiar un castron pui pesmetul Panko.

Treci pulpele de pui prin ou și apoi prin pesmetul Panko. Scuturi foarte bine surplusul de pesmet și le așezi pe o tavă.

Încingi mai mult ulei într-o tigaie și prăjești ciocănelele pe ambele părți, la foc mic, până se rumenesc frumos.

Le servești calde, alături de un piure de legume sau cu sos de iaurt cu usturoi.

Mai poti pregati si Ciupercute pane. Delicioase!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.