Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de cartof dulce și alb

Piure de cartof dulce și alb

Ingrediente

100 g cartof alb

100 g cartof dulce

1 linguriță ulei de măsline

apă plată

Mod de preparare

Cureți cartofii de coajă, îi speli bine și-i tai cubulețe. Le așezi într-un vas termorezistent, pui puțină apă și îi introduci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie bine.

Când cartofii s-au înmuiat îi pui în blender, adaugi uleiul de măsline, puțină apă plată și mixezi până obții un piure fin. Dacă este prea gros îl diluezi cu apă plată.

Dacă îți rămâne piure, îl pui într-un recipient care se închide ermetic și îl introduci în congelator.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.